Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
357
Sos holnapra kellene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.Feladat
A = `color(red)(11)`

B = `color(red)(15)`

C = `color(red)(1.006)`

D = `color(red)(625)`

E = `color(red)(2,5)`



2. Feladat
a.)
Kedden.

b.)
`7+9+8+5+3+6+1=color(red)(39)`

c.)
`7/(7+9+8+5+3+6+1)=color(red)(7/39)` - része.

d.)
`90 \ % - 50 \ % = color(red)(40 \ %)` -al volt több betelefonáló kedden, mint csütörtökön.



3. Feladat
a.)
`20*0,55=color(red)(11 \ db)` közepes volt a második felmérőn.

b.)
`(5/(4+5+10+1))*100=color(red)(25 \ %)` volt a jó osztályzatok aránya.

c.)
Első felmérő: ` 4 \ db` jeles.

Második felmérő: `20*0,15=3 \ db` jeles.

Tehát az első felmérőben volt több jeles.

d.)
Közepes: `11 \ db`

Jeles: `3 \ db`

Tehát `11-3=color(red)(8)` -al volt több jeles mint közepes.
0