Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi idő alatt tesz meg a fény 1 millimétert?

Főoldal » Középiskola » Fizika
483
Holnapra kellene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`s=1 \ mm=1*10^-3 \ m`

`v=3*10^8 \ m/s`

`t=s/v=(1*10^-3 \ m)/(3*10^8 \ m/s)=color(red)(3,3dot3*10^-12 \ s)`
1