Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorba rendezés matematika?

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Tudnátok segíteni légyszi? Mindegyik feladat kell. Az 1 a) az szerintem 9! És 2 a) az 4!
A többit nem értem..
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sorba rendezés,faktoriális,matek,11.osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat
a.)
`9! = color(red)(362.880)` féle módon lehetséges.

b.)
`7! = color(red)(5.040)` féle módon lehetséges.



2. Feladat
a.)
`4! = color(red)(24)` féle képpen.

b.)
`3!*2 = color(red)(12)` féle képpen.

c.)
`3!*2 = color(red)(12)` féle képpen.



3. Feladat
a.)
`35*34=color(red)(1.190)` féle jegy létezik.

b.)
`(35*34)/2=color(red)(595)` féle áru jegy lehetséges.
0