Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatványozás.-Egyszerűsítsük az alábbi kifejezéseket!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
405
10 minusz harmadikon / 100000 szor 1000 negyediken osztva 10 a másodikon
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(10^-3)/(100.000*1.000^4/10^2)=10^-3/(10^5*10^12/10^2)=1/(10^8*10^10)=color(red)(1/10^18)`
1