Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatványozás.-Egyszerűsítsük az alábbi kifejezéseket!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
412
(5 minusz harmadikon) minusz negyediken szor (5 harmadikon) minusz negyediken / (5 másodikon)minusz harmadikon szor (5 minusz elsőn) minusz negyediken
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`((5^-3)^-4*(5^3)^-4)/((5^2)^-3*(5^-1)^-4)=(5^12*5^-12)/(5^-6*5^4)=1/5^-2=5^2=color(red)(25)`
1