Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatványozás.-Egyszerűsítsük az alábbi kifejezéseket!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
342
(a minusz harmadikon szor b) minusz negyediken szor (a másodikon szor b minusz harmadikon) minusz ötödiken / (b negyediken) minusz másodikon szor (a harmadikon szor b minusz harmadikon) minusz másodikon
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`((a^-3b)^-4*(a^2b^-3)^-5)/((b^4)^-2*(a^3b^-3)^-2)=(a^12b^-4a^-10b^15)/(b^-8a^-6b^6)=a^18b^4a^-10b^9=color(red)(a^8b^13)`
1