Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Ezek kellenének
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, 7+7+16+18=48 48-an tanulnak összesen angolul
b, 7+18+5=30 30-an tanulnak angolul és franciául, de németül nem
c, 75-(7+18+16+7+7+10)=5 5-en nem tanulnak egy nyelvet sem
0