Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus azonosságai

Főoldal » Középiskola » Matematika
377
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`log_2 x = log_2 60-2`

`log_2 x = log_2 60-log_2 2^2`

`log_2 x = log_2(60/4) " /"2^(())`

`x = 15`
0