Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`4*5^(x+1)+3*5^x-1/10*5^(x+2)=20,5`

`(4*5+3-1/10*5^2)*5^x=20,5`

`20,5*5^x=20,5`

`5^x=1`

`5^x=5^0`

`x=0`
1