Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`3^(x^2-3x-8) = 9`

`3^(x^2-3x-8) = 3^2 " /"\ log_3()`

`x^2-3x-8 = 2 " /"-2`

`x^2-3x-10 = 0`

`x_1 = 5", " x_2 = -2`
1