Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
308
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`1/8*sqrt(2^(3x-1))=4`

`1/2^3*2^((3x-1)/2)=2^2`

`2^((3x-7)/2)=2^2`

`(3x-7)/2=2`

`3x-7=4`

`3x=11`

`x=color(red)(11/3)`
1