Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus azonosságai

Főoldal » Középiskola » Matematika
359
lg x=lg 4+lg 9-12
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"lg"\ x = "lg"\ 4+"lg"\ 9-12`

`"lg"\ x = "lg"(4*9)-"lg"\ 10^12`

`"lg"\ x = "lg"(36/10^12) " /"\ 10^(())`

`x = 36/10^12`
Módosítva: 3 éve
0