Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
360
Sziasztok!Tudna valaki segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1.Feladat
`v=54 \ (km)/h=15 \ m/s`

`t=v/a=(15 \ m/s)/(1,5 \ m/s^2)=color(red)(10 \ s)`



2.Feladat
`v=36 \ (km)/h=10 \ m/s`

`a=-1*((v)/(t))=-1*(10 \ m/s)/(4 \ s)=color(red)(-2,5 \ m/s^2)`
1