Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok az lenne a kérésem hogy alárendelő összetett mondatokká ezt átt kéne írni.

219
Sziasztok az lenne a kérésem hogy alárendelő összetett mondatokká ezt átt kéne írni.

a) Erőnket megsokszorozza a gyülekezethez való tartozásunk. b) A beszélgetés során részletesen ismertette a diákok elképzeléseit az

iskola programjáról a jövő évre. c) Sikereinkkel elnyertük a hollandok díját és az összetett verseny győztesének kiírt serleget.

d) E kérdésekre a diákönkormányzat vezetőivel történő tanácskozá sainkon vissza fogunk térni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Magyar nyelv

Válaszok

1
a) Erőnket megsokszorozza a gyülekezethez való tartozásunk. - Erőnket megsokszorozza az, hogy a gyülekezethez tartozunk.

b) A beszélgetés során részletesen ismertette a diákok elképzeléseit az iskola programjáról a jövő évre. - A beszélgetés során részletesen ismertette (azt), hogy mik a diákok elképzelései az iskola programjáról a jövő évre.

c) Sikereinkkel elnyertük a hollandok díját és az összetett verseny győztesének kiírt serleget. - Sikereinkkel elnyertük a hollandok díját és azt a serleget, amit az összetett verseny győztesének írtak ki.

d) E kérdésekre a diákönkormányzat vezetőivel történő tanácskozásainkon vissza fogunk térni. - E kérdésekre vissza fogunk térni (akkor), amikor a diákönkormányzat vezetőivel történő tanácskozásainkon vagyunk.
0