Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
531
Egy autó gyorsulása 3m/s²
Mekkora lesz a sebessége egy perc múlva?
Mekkora távot tesz meg 10 másodperc alatt hogyha nyugalomból indul?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, sos, fizika, házi, sebesség, gyorsulás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a=3m/s2
t1=60s
t2=10s

a. v(t)=3*60=180m/s
b. s=`3/2`*102=150m
Módosítva: 3 éve
1