Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszi. Köszönöm szépen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
Egy négyszög kerülete 49 cm. Mekkorák az oldalai, ha az oldalak aránya 1:2:1:3?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Kopizom!! :D
`49/(1+2+1+3) = 7`

`a = 7*1 = "7 cm"`
`b = 7*2 = "14 cm"`
`c = 7*1 = "7 cm"`
`d = 7*3 = "21 cm"`
0