Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek segítséget szeretnék kérni. Előre is köszönöm.

Főoldal » Középiskola » Matematika
453
Egy háromszög szögeinek aránya 2:3:4. Mekkorák a háromszög szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
180:9(2+3+4)=20
a=2•20=40
b=3•20=60
c=4•20=80
És így együtt ugye 180 fok.
0