Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fogyasztók kapcsolása

Főoldal » Középiskola » Fizika
326
Valaki segítene a 2es feladatot megoldani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`I_(60Omega)=U/R_1=(9 \ V)/(60 \ Omega)=color(red)(0,15 \ A)`

`I_(30Omega)=U/R_2=(9 \ V)/(30 \ Omega)=color(red)(0,3 \ A)`
0