Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Villamos alapismeret

Főoldal » Középiskola » Fizika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1.)
`W=Q*U=1.000*10=color(red)(10.000 \ J)`

2.)
`U=W/Q=100.000/50=color(red)(2.000 \ V)`

3.)
`Q=W/U=100/25=color(red)(4 \ C)`

4.)
`t=Q/I=100/(0,010)=color(red)(10.000 \ s)`

5.)
`I=Q/t=50/(10*60)=color(red)(83,3dot3 \ mA)`
1