Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
351
Forgassuk meg a következő görbékkel határolt síkidomokat az y tengely körül, majd számítsuk ki a kapott forgástet térfogatát.

a.) `y^2=(x+4)^3` ; `x=0`

b.) `x=a-y^2/a` ; `x+y=a`
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0