Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Old meg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
351
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A képen felsorszámoztam a feladatokat.

1. `"99 9"99+13"4 587" = "234 586"`

2. `12"3 4"52+23"4 2"09+1"5 6"74 = 35"7 6"61+1"5 6"74 = "373 335"`

3. `10"2 3"45+10"2 3"46 = "204 691"`

4. `"99 9"99+"9 9"99 = "109 998"`

5. `39"7 5"77-1+19"8 7"89 = 39"7 5"76+19"8 7"89 = "596 365"`

6. `56"7 3"21+7"8 3"76 = "645 697"`

7. `"9 8"76+1"8 7"65+"9 8"76 = 2"8 6"41+"9 8"76 = 3"8 5"17`

8. `98"7 6"54+999 = "988 653"` (a 999 kilenc százasból áll, mert a százasok helyén 9-es van)

9. `16"7 9"82+1"8 9"76 = "186 958"`
Módosítva: 3 éve
0