Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni tőletek ha lehetséges.

162
Sziasztok. :)
Egy barátom által találtam meg az oldalt. Sajnos a betegségem és egy műtét miatt majdnem 1 hónapot ki kellett hagynom az iskolából. Pénzügyi számviteli ügyintézőnek tanulok sajnos a pénzügyben és a matematikában jelentős a lemaradásom. A tanáraim küldtek feladatokat és anyagokat amiket minél előbb igyekszem elsajátítani. Kaptam feladatokat jegyre is hogy tudjanak értékelni. Ezek megoldásában szeretnék segítséget kérni tőletek. Aki esetleg a két tárgy közül bármelyikben tud nekem segíteni azért nagyon nagyon hálás leszek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

2
Szió Barbi!

Én tudok küldeni esetleg - ha gondolod - matekból Tanulói könyvet (minden középiskolai évfolyamból van), csak írd meg email-ben hányadik osztályos vagy és küldöm. Ez is nagy segítség lehet, pdf formátumba van, definíciók is vannak és kidolgozott feladatok is! :)

Címem: [email protected]! Erre írj! A közgáz feladatokat, érettségiket itt találod meg: https://www.studiumgenerale.hu/probaerettsegi/ , ez egy budapesti oldal (itt matematika "anyagok" is vannak!) !

Nagyon szívesen, előre is!
Üdvözlettel: Ármós Csaba Debrecenből (47 éves, kémia-matek korrepetáló)
0

Szia Barbi. Annyi biztos, hogy a matek, az biztos, hogy rajtad fog állni, mert abból bőven lesz segítség itt! ;) Szóval ha arra elég időt fordítasz akkor biztos nem kell aggódnod, mert segítségből nem lesz hiány. :)
1