Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
A 16/4 és a 17/9,10,11. Előre is köszönöm ha valaki segít és válaszol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
16/4

`I.`
`T=2.75^2=7.5625` `m^2`

`II.`
`a=0.0065*1000=6.5` `m`
`T=6.5^2=42.25` `m^2`

`III.`
`a=5600÷1000=5.6` `m`
`T=5.6^2=31.36` `m^2`



17/9
`2^2*1.01=4.04` `m^2`



17/10
`T_1=2.5*1.8=4.5` `m^2`
`T_2=0.8^2=0.64` `m^2`
`(4.5)/(0.64)=7.03125≈7`



170/11
`T=100` `m^2`
`a=sqrt(100)=10` `m`
`K=4*10=40` `m`
Módosítva: 3 éve
0