Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazábra

Főoldal » Középiskola » Matematika
327
Az A és B halmazokat kellene megadni, halmazábrával. Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A = (A uu B)\ \\\ (B\ \\\ A) = {4; 6; 8; 10; 11; 12}`

`B = (A nn B) uu (B\ \\\ A) = {5; 7; 8; 9; 12}`
0