Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
341
-5a²b³.(-7a³bc)(-3bc²)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Inkább "Egyszerűsítsd!", ha jól sejtem.

`-5a^2b^3*(-7a^3bc)(-3bc^2) = -5*7*3*a^(2+3)*b^(3+1+1)*c^(1+2) = -105a^5b^5c^3`
Módosítva: 3 éve
1