Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

EGYENLETRENDEZÉS

Főoldal » Középiskola » Matematika
335
VALAKI SEGÍTENE?

-1200+1500/1+IRR=0

IRR=?

A LÉPÉSEK IS ÉRDEKELNÉNK, HOGY HOGYAN KELL KISZÁMOLNI?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos!, egyenletrendezés, Pls!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`-1.200+1.500/(1+"IRR")=0`

`1.500/(1+"IRR")=1.200`

`1.500=1.200+1200"IRR"`

`300=1.200"IRR"`

`0,25="IRR"`
1