Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni matekból?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
341
γVan egy műveletsor amit több külömböző módon próbáltam megoldani de az eredmény sehogy se jött ki és nem tudom hol követtem el hibát
A művelet:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(6-3/4)*3/7+4/5:(-5/4)` = `((24-3)/4)*3/7+4/5*(-4/5)` = `21/4*3/7-16/25` = `9/4-16/25` = `(9*25-16*4)/100` =

= `(225-64)/100` = `161/100` = 1,61
1