Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseget kerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
A haziban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6.
`10^0`
`10^2`
`10^1`
`10^3`
`10^5`
`10^n`

7.
`7^2=49`
`3^4=81`
`2^5=32`
`8^2=64`
`5^3=125`
`4^4=256`
`6^2=36`
`9^5=59049`
`11^3=1331`
`15^2=225`
2