Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseget kerek

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
A haziban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4.
`2 = 2^1`
`1 = 2^0`
`4 = 2^2`
`8 = 2^3`
`16 = 2^4`
`32 = 2^5`
`128 = 2^7`
`64 = 2^6`

5.
`1 = 3^0`
`9 = 3^2`
`3 = 3^1`
`27 = 3^3`
`243 = 2^5`
`81 = 3^4`
1