Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megfordítható egyensúlyi folyamat

Főoldal » Középiskola » Kémia
336
2A+B <-> 2C+2D
K=0,56
[C]=1,2
[D]=0,6
egyensúlyi koncentráció: [A]=0,8M

a, Írja fel képletszerűen v1-t. (odaalakulási sebesség egyenlet)
b, írja fel folymatra az egyensúlyi állandót
mekkora B anyag egyensúlyi koncentrációja?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, 10. osztály
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
d, hómérséklet növelésre merre tolja el az egyesúlyt?
0