Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi feladat

Főoldal » Általános iskola » Kémia
367
Egyenlítsd ki a reakció egyenletet a baloldali egyenlő kell legyen a jobboldallal. Mg+O2=MgO és Al+Cl2=AlCl3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
2Mg+O2=2MgO
2Al+3Cl2=2AlCl3
0