Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hany dio es hany gyerek?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
582
Nagyi ha minden unokajanak 4-4 diot adna hianyozna 5 dio.Ezert csak 3-3 ad igy narad 6 dio. Hany unokaja es dioja van?

A feladatot a hamis felteves modszerevel kell megoldani tehat x-eknelkul..koszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
11 unoka és 39 dió
11X4=44-5=39
11X3=33+6=39
Módosítva: 8 éve
0