Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
Képeket csatoltam. Fontos lenne.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Az 5 kg uborka 2 egységnek felel meg. Ebből jön, hogy 1 egység 5/2, azaz 2,5 kg. A káposzta 3 egység, vagyis 3*2.5=7,5 kg.

2.
Bővítsünk 70-edekre. Csatoltam képet.

3.
1 csomó = 1852 m/óra = 1,852 km/óra
18 csomó = 18*1,852= 33,336 km/óra
Módosítva: 3 éve
0