Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika,Ellenörzés írrásbeli osztások..

Főoldal » Általános iskola » Matematika
569
142,68:12,6=
Ell;
82,63:24,7=
Ell;
512,29:48,72=
Ell;


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Gondolom, azért nem válaszolt senki eddig, mert
-akármilyen eszközről (számítógép, mobil, ..) írtad ki ezt a kérdést, azon van számológép program,
-osztani a legegyszerűbb számológépen is lehet,
-és meg is kell tanulni azokat használni, magadat ellenőrizni.
0