Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekban kene segítség

Főoldal » Középiskola » Matematika
463
Az A és B halmazokról tudjuk, hogy |A| = 7 , |B| = 9 , |A\B = 3. Határozzuk meg AnB -t és AUB -t!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`abs A = 7", " abs B = 9", " abs(A\ \\\ B) = 3`

`abs(A nn B) = abs A-abs(A\ \\\ B) = 7-3 = 4`

`abs(A uu B) = abs B+abs(A\ \\\ B) = 9+3 = 12`
1