Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kell a matek házihoz. Csatoltam képet.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
386
2-es és a 9-esa házi. Ma még kellene!!!! Köszönöm ha segítesz.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2. Feladat

`140/(3+7)=14`

Egyik szám: `3 * 14= 42`
Másik szám: `7 * 14= 98`



9. Feladat
a.)
`125/23*276=1.500 \ Ft` 1kg 25 dkg felvágott.

Egyenes arányosság.

b.)
Ennek semmi értelme xd.

c.)
`(3,5)/(8,5)*391=161 \ Ft`

Egyenes arányosság

d.)
Semmi értelme a kérdésnek.

e.)
`4/6*12=8 \ nap`

Fordított arányosság.

f.)
`(41,76)/(5,8)*9,5=68,4 \ kg`

Egyenes arányosság.

g.)
`9/4*8=18 \ "napig"`

Fordított arányosság.
Módosítva: 3 éve
0