Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
314
√75=
√28=
√45=
√48=
√108=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
`sqrt(75) = 5 sqrt 3 ~~ "8,660"`

`sqrt(28) = 2 sqrt 7 ~~ "5,292"`

`sqrt(45) = 3 sqrt 5 ~~ "6,708"`

`sqrt(48) = 4 sqrt 3 ~~ "6,929"`

`sqrt(108) = 6 sqrt 3 ~~ "10,392"`
2

Most próbálom ki azt az általam írt programot, amelyet a "Számítsd ki" jeligéjű feladatok hatására írtam meg, ezeket köpte ki :)

Milyen negyzegyokot akarsz szamolni?: 75
A 75.000000 szam negyzetgyokben az 8.660
(tizezredek nelkul: 8.660254)

Milyen negyzegyokot akarsz szamolni?: 28
A 28.000000 szam negyzetgyokben az 5.292
(tizezredek nelkul: 5.291502)

Milyen negyzegyokot akarsz szamolni?: 45
A 45.000000 szam negyzetgyokben az 6.708
(tizezredek nelkul: 6.708204)

Milyen negyzegyokot akarsz szamolni?: 48
A 48.000000 szam negyzetgyokben az 6.928
(tizezredek nelkul: 6.928203)

Milyen negyzegyokot akarsz szamolni?: 108
A 108.000000 szam negyzetgyokben az 10.392
(tizezredek nelkul: 10.392304)
Módosítva: 3 éve
0