Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
309
√43=
√580=
√2596=
√363612=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`sqrt(43) ~~ "6,557"`

`sqrt(580) = 2 sqrt 145 ~~ "24,083"`

`sqrt("2 596") = 2 sqrt 649 ~~ "50,951"`

`sqrt("363 612") = 2 sqrt(90903) ~~ "603,002"`
2