Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Molekula tömegszámítás hamar kéne

Főoldal » Általános iskola » Kémia
433
H2SO4=? ZnCl2=? N2=? NH3=? CaCO3=? HCl=? CH4=? SO2=? CO=? NO=? CO2=? H2CO3=? NO2=? H2SO3=? H3PO4=? AL2 (SO4)3=? MG(NO3)2=? Cu(OH)2=? MgCl2=? MgSO4=? Na2SO4=? KOH=? HNO3=? AgNO3=? FeO3 =? KH2Po4=? CI5=? AlOH=? Na2O=? HNO3=? NH3=? NO2=? H2CO3=? H2SO3=? AL( OH)3=? Mg( OH2)=? CaCO3=? KH2PO4=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
H2SO4: 98 g/mol, ZnCl2: 136.3 g/mol, N2: 28 g/mol, NH3: 17 g/mol, CaCO3: 100.1 g/mol, HCl: 36.5 g/mol, CH4: 16 g/mol, SO2: 64.1 g/mol, CO: 28 g/mol, NO: 30 g/mol, stb. A többit meg igazából csak beírod a keresőbe, ahogy ide is és a moláris tömeget írod le, ami g/mol jelölnek.
0