Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik halmaz véges, melyik végtelen? Amelyik véges, annak hány eleme van?

Főoldal » Középiskola » Matematika
605
Z \ N ; N \ Z ; N \ Q ; Z \ Q*
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`ZZ\ \\\ NN = {"negatív egész számok"} -> "végtelen elem"`

`NN\ \\\ ZZ = {} -> "0 elem"`

`NN\ \\\ QQ = {} -> "0 elem"`

`ZZ\ \\\ QQ^** = ZZ -> "végtelen elem"`
Módosítva: 3 éve
1