Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Kérhetnék segítséget ebben a 2 feladatban? (Előre is köszönöm)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat
a.) `1,45*10^2=color(red)(145)`
b.) `2,782*10^0=color(red)(2,782)`
c.) `4,5187*10^4=color(red)(45.187)`
d.) `9,9*10^1=color(red)(99)`
e.) `3,14*10^-1=color(red)(0,314)`
f.) `1,11*10^3=color(red)(1.110)`
g.) `6,16*10^-4=color(red)(0,000616)`
h.) `1*10^-3=color(red)(0,001)`
i.) `5,151*10^-2=color(red)(0,05151)`
j.) `1,001*10^3=color(red)(1.001)`
k.) `1,001*10^-3=color(red)(0,001001)`
l.) `6,99*10^-1=color(red)(0,699)`


2. Feladat
a.) `3,14=color(red)(3,14*10^0)`
b.) `512=color(red)(5,12*10^2)`
c.) `44,16=color(red)(4,416*10^1)`
d.) `1=color(red)(1*10^0)`
e.) `1.000=color(red)(1*10^3)`
f.) `500=color(red)(5*10^2)`
g.) `243,2=color(red)(2,432*10^2)`
h.) `48,1=color(red)(4,81*10^1)`
i.) `0,103=color(red)(1,03*10^-1)`
j.) `0,001=color(red)(1*10^-3)`
k.) `0,052=color(red)(5,2*10^-2)`
l.) `0,0004=color(red)(4*10^-4)`
1