Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
701
Gondoltam egy számra. A tízszeresèt elosztottam százzal, majd a kapott eredményt megszoroztam 10-zel ès 2020-at kaptam! Melyik számra gondoltam!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Legyen a keresett szám `x`:
`(10x)/100*10 = 2020`

`(10*10x)/100 = 2020`

`(100x)/100 = 2020`

`x = 2020`
0