Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Légyszíves segítsètek megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
Kezdeti bér: 329000 Ft
Fizetésemelés: 28%
Új bér: 329000*1.28=421120 Ft

b)
Kezdeti bér: 421120 Ft
Fizetésemelés: 43%
Új bér: 421120*1.43=602201.6 Ft
Új bér kerekítve: 602202 Ft

c) 602202/329000*100=183%
183%-a a 10. év utáni keresete a kezdeti keresetének.
0