Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
311
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`H = {0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9}`
`A = {0, 2, 4, 6, 8}`
`B = {0, 3, 6, 9}`

a) ábra

b) `A nn B = {0, 6}`

c) `A uu B = {0; 2; 3; 4; 6; 8; 9}`

d) `A\ \\\ B = {2, 4, 8}`

e) ?

f) `bar A = {1, 3, 5, 7, 9}`

g) `bar B = {1, 2, 4, 5, 7, 8}`

h) `bar(A nn B) = {1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9}`

i) `bar(A uu B) = {1, 5, 7}`

j) `bar(A\ \\\ B) = {0, 1, 3, 5, 6, 7, 9}`

Szólj ha bármi kérdésed van! :)
0