Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS nagyon fontos!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
389
Képet csatoltam. Valaki segítene? A két karikazott feladat kellene az egyiknek csak a B része az az első feladat. Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4.6
b) `B = [0;5[\ \\\ ]-3; 2] = ]2; 5[`

4.7
a) `(B uu C) nn A = ([0; "6,5"[ uu ]-"6,5"; 0[) nn ]-4; "4,5"] = ]-"6,5"; "6,5"[ nn ]-4; "4,5"] = A = ]-4; "4,5"]`

b) `(E\ \\\ D) nn C = ([-"2,5"; oo[\ \\\ ]2; oo[) nn ]-"6,5"; 0[ = [-"2,5"; 2] nn ]-"6,5"; 0[ = [-"2,5"; 0[`

c) `(A nn B) nn D = (]-4; "4,5"] nn [0; "6,5"[) nn ]2; oo[ = [0; "4,5"] nn ]2; oo[ = ]2; "4,5"]`

d) `bar D nn E = bar({: ]2; oo[ :}) nn [-"2,5"; oo[ = ]-oo; 2] nn [-"2,5"; oo[ = [-"2,5"; 2]`
0