Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Legyen az A halmaz[-5,3[ intervallumban levő valós számok halmaza,B pedig a [-1,4] intervallumban levő valós számok halmaza.Adja meg az A különbség B,A metszetB,A unioB,és Bkomplementer halmazokat intervallum jelöléssel!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A = [-5; 3[", " B = [-1; 4]`

`A\ \\\ B = [-5; -1[`

`A nn B = [-1; 3[`

`A uu B = [-5; 4]`

`bar B = ]-oo; -1[ uu ]4; oo[`
0