Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
496
Határozd meg az A,B,C halmazokat,ha A unio B unioC=(1,2,3,4,5,6),A metszetB=(2),(Aunio B)metszetC=(5,6),A különbség C=(2,3,4),Ckülönbség B=(1,5)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A uu B uu C = {1, 2, 3, 4, 5, 6}`

`A nn B = {2}`

`(A uu B) nn C = {5, 6}`

`A\ \\\ C = {2, 3, 4}`

`C\ \\\ B = {1, 5}`

`A = {2, 3, 4, 5}`

`B = {2, 6}`

`C = {1, 5, 6}`
0