Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Mivel egyenlő az A és a B halmaz,ha A metszetB=(3,6,9) A különbség B=(1),A unio B=(1,2,3,4,5,6,7,8,9,10)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Remélem tudok segíteni ;)
A=1
B=2, 4, 5 ,7, 8, 10
Módosítva: 3 éve
0

Csatoltam képet.
-2

Ha inkább a helytelen megoldást jelölöd megoldásnak, akkor inkább le is szedem a helyes megoldást.
0