Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
Legyen az alaphalmaz U=(×/×€N és 1<=×<=5)A=(3,4)B=(1,3,5)Határozza meg a következő halmazokat A komplementer,B komplementer,A unio B,A metszetB,A különbség B,B különbség A
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha jól értelmezem, akkor valami ilyesmi a feladat:

`U = {x | x in NN" és "1 le x le 5} = {1, 2, 3, 4, 5}`

`A = {3, 4}`

`B = {1, 3, 5}`

`bar A = {1, 2, 5}`

`bar B = {2, 4}`

`A uu B = {1, 3, 4, 5}`

`A nn B = {3}`

`A\ \\\ B = {4}`

`B\ \\\ A = {1, 5}`
0