Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékegység váltás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
467
Sziasztok! Ebben tudnátok segíteni? Köszönöm ha igen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`"43 dkg" = "0,43 kg" = 430\ "g"`

`"1,5 kg" = 150\ "dkg" = "1 500 g"`

`250\ "kg" = "2,5 q" = "0,25 t"`

`35\ "q" = "3 500 kg" = "3,5 t"`

`"4,5 t" = 45\ "q" = "4 500 kg"`

`"0,5 t" = 5\ "q" = 500\ "kg"`
0